Mano nuotrauka
Sveiki, Esu Inga. Ilgą laiką ieškojau geros idejos, kurios procesas kaitintu mano sielą, o jos vaisiai atneštų tikrą palaimą kūnui. Visai netikėtai, kaip žaibas idėjos įsiskverbė į mano erdvę ir sujaukė jau senai nusistovėjusius jausmus. Kasdieninė rutina nebeatrodė tokia įkiri, o visi daigtai įgavo naujas ir ryškesnes spalvas:) Mielos Moterys, Mergaitės, Mylimos Princesės - kviečiu ir jus bent vieną kart prisiliesti prie bet kokios Meno israiskos ir pasijust nekasdieniska, ipatinga.. Ir Dvasiskai TURTINGA!!!

Kai niuru


Net kai tamsu ir niūru, yra kuo džiaugtis 





 

Sugebėjimas susikurti gerą nuotaiką nepriklauso nuo sezono ir oro. Tačiau kartais atrodo, kad tamsiu sezono metu džiaugsmo būna mažiau.
Šendien prabudau, o už lango niūru, tamsu, lietus lyja.... Pamaniau, o nuostabi šendien diena!! Pagaliau galėsiu pailsėt  užsimaunu  minkščiausias kojines..  ir iš lėto einu praustis.. Vaikučiai lipa ant galvos, o aš tuo tarpu mastau, kaip gerai, kad šendien niekur nereikia lėkt, skubėt, draskytis, plėšytis į visas puses  atnešu mažajam prie kriauklės kėdutę ir pliuškenamės.. laiko juk šendiena turim.   Tokiom dienom džiaugiuosi, kad pailsėsiu dvasiškai, atsiduosiu tiems dalykams kuriems vis neužtenka laiko...... visai smagu prisiminti senus gerus laikus, išsitraukus savo senajį foto albumą, ar įsijungti senai žadėtą filmą.... tokios akimirkos papildo kasdienybę šiltomis ir maloniomis spalvomis.
Ar tokiu metu sunku rasti progų pasidžiaugti?
              Tad mielos moterys, mergaitės Mylimos princeses -  gyvenkit taip, kad niekada NEGADINTU jUMS NUOTAIKOS 
Apsiniaukęs dangus , speigiantis šaltis ar apmirusi gamta .



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą